Over Ons 2018-01-04T15:14:25+00:00

MAAK KENNIS MET ONS

Een paar woorden over ons Centrum, onze doelen en over onszelf.

ONS CENTRUM

Het Centrum voor Poolse Gezinnen is een sociaal-maatschappelijk centrum dat zich toelegt op het ondersteunen van Poolssprekende gezinnen die in Nederland wonen. Veel van deze gezinnen worstelen met verschillende adaptieve problemen, veroorzaakt door gebrek aan kennis van de Nederlandse taal en gebrek aan kennis over hun rechten en plichten. Gebrek aan zelfredzaamheid en ondersteuning vanuit de directe omgeving heeft vaak zeer negatieve gevolgen, zoals onmacht en disfunctionaliteit.

ONS DOEL

Ons hoofddoel is om gezinnen in crisissituaties te helpen door middel van counseling, psychologische ondersteuning en praktische ondersteuning op het gebied van sociale, administratieve en financiële zaken. Wij kiezen uit verschillende methoden de beste manier om te werken, aangepast aan de individuele hulpvraag van onze cliënten.

ONZE SPECIALISTEN

Ons team bestaat uit een psycholoog / gezinswetenschapper en een maatschappelijk werker. Wij onderzoeken gezamenlijk de hulpvraag van onze cliënt en stellen een behandelplan op, met als doel dat de cliënt uiteindelijk zelfstandig zal kunnen functioneren.

MAGDALENA SYGA
MAGDALENA SYGAPsycholoog Gezinswetenschapper
DARIUSZ RADOSZEWSKI
DARIUSZ RADOSZEWSKIMaatschappelijk werker